hizmetlerini denemek nasip olmadı
hat taşıması max 2 gün sürüyor dediler.
başvuruyu yaptım. ödemesini yaptım sıra sitedeki sözleşmeyi indirip imzalayıp tarayıp geri yüklemeye geldi form biraz karışık geldi bana destek talebi oluşturdum bir temsilcinin müsait zamanda arayıp bana yardımcı olmasını rica ettim neyse aradılar birlikte doldurduk her sayfanın altına imzada atayımmı dedim gerek yok son sayfada birde ilk 1 yada 2 sayfada imza kutuları vardı onlara atın yeter dediler

neyse denileni yaptım sisteme yükledim

07.12.2020 tarihinde benlik kısım bitti

tahmini 09.12.2020 tarihinde taşıma işlemi gerçekleşmesi gerekiyordu dönüş olmadı
yine aynı gün 09.12.2020 tarihinde talep oluşturdum dönüş olmadı bir sorunmu var varsa çözüme ulaştıralım hızlı interneti kullanmak için sabırsızlanıyorum dedim DÖNÜŞ OLMADI.

bugun tekrar yazdım dönüş olmadı diye ardından canlı destege yazmaya başladım.

ilk dediğim şey dsl ekibiniz coronamı oldu yani trnin en büyük dcsiyiz diyen firma 24 saatte dönüş yapmıyorsa ya doğal afet olmuştur ya pandemi vardır ya karantinaya alınmıştır şuanki mevcut durum üzerinden konuşuyorum.

sonuç olarak 2gün de geçer dediniz geçmedi yogunluk varsa bildireceksin senin arka planda ne yaptıgın beni ilgilendirmez internetin sorunsuz kaliteli olabilir ama daha çok fazla yol katetmeleri gerekiyor diye düşünüyorum

ayrıca hemen ardındanda destek biletime dönüş yaptılar (kıllık çıkaracaklarya) sözleşmenin her sayafasını imzalamadıgınız için evrak geri döndü imzalayıp tekrar gönderin dediler. bende buna cevap olarak dedimki temsilcinize telefonda sordum birlikte doldurduk. gerek yok dediğini size ispalıyabilirim fakat ses kaydı delil deil suç teşkil ediyor neyse. iademi yapın dedim başlamadan bitirdik.

yani bu adamlar istedikleri zaman interneti kesebilir çünkü benim özellikle sordugum şeyi bana sorun olarak geri sundular. bende bu düşünce oluştu güven en önemli unsur.

benzer bir sektörde deilim firma karalama ile işim olmaz yazdıklarımda yalan dolan iftira bulunmamaktadır.

fikrimi beyan ettim diyeceklerim bukadar.