asigo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dell bence ssd siz almayın bu arada çokta sağlamdır
Tesekkurler hocam.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Günaydın hocam, B'deki daha iyi bir seçenek olacaktır.
ah keske hdd olmasaydi tesekkurler hocam.

Semendary adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı sabahlar hocam, inceledim ancak hiçbiri neredeyse içime sinmedi, surf ettirir ama oyunu unutmalısın 4GB Ram var ve paylaşımlı ekran kartı var yani ekran kartı dahi ramdan çekecek belleği ve ekran kartı modelleri yazmıyor hiçbirinde kayda değer birşey yok sanırım. Düz gezicem dersen alabilirsin hepsi işini görebilir ama İntel Core yerine AMD ryzen işlemcili bir pc bakarsan hem 8 GB Ram hem ryzen 5 işlemci bulabilirsin gibi geliyor en kötü 5.000₺'ye. Buda oyuna pek elverişli olmaz ama tüm şahsi işlerini çok rahat ve keyifli şekilde yapabilirsin.
Pc özelliklerim;
AMD Ryzen 5 2500U
8 GB Ram
AMD Radeon Vega 8 paylaşımlı.
256 GB SSD
Virüs başlangıcında 3.000₺'ye 2. El olarak aldım adam hiç kullanmamış neredeyse tertemiz cihaza kondum elhamdulillah. Oyuna elverişli değil ancak web tasarım kodlama, Photoshop vs işlemlerimi görüyorum rahatlıkla ve 3-5 snde açılıyor. Eğer normal surf yapacaksan benim gibi özelliklere bakmalısın ama oyun diyorsan muhakkak ekran kartı olmalı kaliteli.
Semendary adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sorularınız olursa PM'den sorabilirsiniz yardımcı olurum, bilgisayar seçmek zor iştir iyi bilirim özellikle durumlar sıkışıksa iyice zorlaşır tercih ☺️
Ekran kartlarina bakmamistim bile. Tekrar goz atayim. Ryzen 5'i de islemci filtrelerine ekleyip tekrar tarayayim. Cok cok tesekkur ederim ilginiz ve onerileriniz icin.