Bu tür dolandırıcılıklar var evet. Aklınız şaşar. Muhtemelen bu da bir d*landırıcılık olayı idi. Çok benzeri başıma minibüste geldi 5-6 sene evvel.
Kartal'dan Pendik'e gidiyordum. Ön koltuğumda birisi titremeye başladı, ağzından köpükler çıkararak yere yığıldı. Gözleri kaymıştı. Hemen müdahale ettim. Dilini çıkardım, rahat nefes almasını sağladım. Yüzüne su serptim ve ayılttım.
Bu sırada Pendik Devlet Hastanesi'ne çok yakın bir noktadaydık. Hemen inelim hastaneye gidelim dedim. Abi ben sara hastasıyım ilacımı alamadım falan demeye başladı. Tamam ilacını da alalım ama önce hastaneye gidelim hemen dedim. Sosyal güvencem yok abi dedi. Önemli değil, ben sağlık çalışanıyım yardımcı olacağım sana her konuda vs. dememe rağmen, abi benim 20 liram eksik ilacı almama, gözdağında oturuyorum eve gitmem lazım falan diye saçmaladı. İlaçları inelim alalım dedim. Akşam alacağım abi raporum evde dedi. Parayı vermedim. Gözdağı minibüsüne gidecek olan adam hemen indi dolmuştan oracıkta.
Dolmuş şoförü "abi günde 5-6 tane denk geliyor bu dolandırıcılar, bunlara sakın bi daha inanma. Diş macunuyla köpürtüyolar ağızlarını. Kendi kendine 2 dakikada ayılıyo müdahale etmeyince hemen iniyolar dolmuştan" vs. diyerek yola devam etti.
Anlayacağınız o ki, keşke bu tür dolandırıcılar olmasa da gerçekten hasta olanlar yol ortasında kalmasa.
Bir karton toplayıcısının bu kadar küçük çuvalı olmaz. Bu kadar temiz bir çuvalı olmaz.
Hiçbir yerinde yara yok ama her yeri kan içinde.
Sonuç olarak %99 d0landırıcı arkadaş maalesef. 50 lira çarptı birinden
Bu da bir başka yorum