Merhabalar,

Kafama takılan bir durum oldu, forumda genellikle geziyorum, hani öyle sürekli paylaşımda bulunayım etkileşimde kalayım gibi bir durumum yok. (Kısacası elimden geldiğince boş konu açmamaya çalışıyorum)

Ancak konuda yorumları okurken arada bir karşılaştığım bir durum oluyor.

Yeni olan üyeleri aşağılayıcı bir tavırla karşılamak sanki eski üyelerin egosunu tatmin ediyor.

He yalanım yok, şu foruma 4 yıl ve üzeri üyeliğim olsa, bende bunu belirtirim. Ancak gidip de 3-4 aylık üyeliği olan, daha henüz yıllığını doldurmayan üyelerin yaptığı yorumlara aşağılayıcı şekilde karşılık vermem. Yeni bir üye bir şey yazmış, eski bir üye de onun yazdığı şeye sen daha burada yenisin ayağını denk al der gibi bir tavırda bulunmuş.

Yav tamam, belki haklısın evet forumda daha çok bulundun sevgili eski üyeciğim, ancak yeni geleni de sen bilgilendirmezsen elinin tersiyle itersen bu forumda aynı ırkçılık gibi 2 ayrım olur.

Bu arada bu konuşma herhangi bir kişiye özel değildir, bir genellemedir. Çıkıp kimse üzerine alınıp olayı büyütmesine gerek yok. Sadece görüşürüm bu yönde.

Şurada sakin sakin geldiğimden beri 2-3 ticaretim oldu, hayırlısıyla 2021de daha da fazlasını yapıp satışa çıkaracağım şeyler de olacak. Forumu seviyorum insanlar neler yaşamış neler olmuş diye dertlerini okumaya geliyorum arada bir böyle yeni üyelerin yaptığı yorumları aşağılayıcı tavırla yanıtlayanların olduğunu da görüyorum.

Allah'a şükür başıma böyle bir şey gelmedi ancak böyle bir ayrımcılığın varlığının da farkına vardım.

Bir hatam olduysa affola, kimseye özel olarak laf etmedim burada bilginize. (Ek olarak konu yeri uygun değil ise lütfen uyarır mısınız? )

Hayırlı günler, hayırlı işler.