Arkadaşlar bir kaç gündür bu konu ile ilgili kafa patlatıyorum Forumda birçok kişi bu konudan muzdarip. Tonla konu açılmış ama maalesef pek çözümler çıkmamış. Aslında otomatik reklamlar bende normal bir şekilde çalışıyordu ama sebebini bilmediğim bir şekilde kayboldu. Sanırım güncelleme sonrası oldu. Ben kodları tekrar yerleştirdim ama yine de bir türlü reklamları aktifleştirememiştim. Sonunda ücretsiz bir eklenti ile olayı çözdüm. Bir tane boş alan çıkıyor sadece o neden çıkıyor tam anlamadım. Ayrıca açıkçası tam reklamları nasıl ayarladım onu bile anlayamadım ama çözüm kesinlikle bu eklentide.
Eklentinin ismi wp QUADS. Çok bu konulara hakim biri değilim pek yardım alabildiğim insanlar olmadığından da kendim hep çözmeye çalışıyorum. Tavsiyelerinizi ve denemelerinizi paylaşın derim ama eminim bu eklenti işinizi çözecek. Ad İnserter ile denedim olmadı ayrıca çok karışık bir şey altı üstü bir reklam yayınlayacağız yav adam 50 tane ayar koymuş. Neyse incelemek isteyenler için bir tane amp linkimi paylaşabilirim ama burası tam kuralı nedir bilmiyorum. şimdilik özelden mesajı atabilirim. Resmini çektim ama tam çıkmadı anlatmak istediğim olay. Bunu düzgün ayarlayabilirsek bence herkeste çalışır. Sadece ben ayarlarını tam yapamadım ama zor olduğundan değil bilmediğimden yapamadım.