Sade fakat işlevsel en sevdiğim tasarım dilidir bir türü ismi var mı bilmiyorum.
Tasarımcı değilim basit bir kullanıcıyım 
Birde biz yazılımcılar çok oyuncak sevmeyiz en azından şahsım adına ben o şekilde işini iyi yapan stabil ve müşterileri memnun edecek tasarım dili bence uzun vadede rengarenk karmaşık tasarımlardan çok daha akılda yer ediyor. Başarılar ve elinize sağlık.
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Sizin gibi aynı düşüncedeyim bende hocam. Karışıklık yerine sade, minimalist ve işlevsel çalışmaları her zaman tercih etmişimdir.
Görüşüm:
Oldukça iyi bir çalışma ortaya çıkarmışsınız, tebrikler. Bazı noktalarda biraz daha iyileştirme önerebilirim.
Önerilerim:
Radius değerlerini düşürmeni öneririm. 4-6px ideal olduğunu düşünürüm her zaman. R10 da 4px kullanmış. Ayrıca hizalamalar ve elemanlar arası boşluklar ile ilgili de bir miktar çalışmakta fayda var. Yarın gündüz müsait olursanız çevrimiçi tavsiyelerimi (uygulamalı olarak) gösterebilirim.
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Radius konusunda tüm yazdıklarınıza katılıyorum ve yalnızca bu 2 sayfada radius değerini 10px olarak kullandım, diğer sayfalar için ise radius değeri 5px olarak hazırladım. Bu 2 sayfada 10px kullanmamın sebebi ise biraz farklı bir görüntü elde etmeye çalışmamdan kaynaklı olduğunu söylesem daha doğru olacaktır