@yunnux; İstatislik vs gelmeden hayırlı olsun dedim ben sallamadınız. Özelden yazdım 29 k üyeden kac kişi online bakalım istatislik vs dedim onada yanasmadınız. Ömrü hayatımda böyle bir ticarete girmiş oldum. Grubun üye sayısı isterse 1 milyon olsun içindeki adamda aktiflik yoksa o grup seni yorar. Satış için iletisime gectigin hocamız bakmış grup pasifinde pasifi wazgeçmiş. 29 k dan 3 k yaşayan var diye bir konu aç kimse yüzüne bakmaz o grubun. Önemli olan sayının yüksek olması degil grubun aktifligidir. Hayırlı satışlar
15 yıldır ticaret hayatı içerisindeyim.
bir ürün satın alınırken önce sorulur soruşturulur bakılır.
fiyat en son verilir.fiyatta anlaşılır.devir teslim işlemi yapılır.sonra herkes işine bakar.
bir ürün satın alınırken direkt olarak "hayırlı olsun" denmez.
hayırlı olsun dedinmi o iş bitmiştir.bilmiyorsanız öğrenin.
bana pm den sorduğunuz ilk soru "son oluru ne" şeklindedir.ki ilanda yazmışım pazarlık yoktur diye.hepi topu 300 tl zaten.
grup aktif-deaktif-ölü-canlı-istatistik-vs vs vs bunlar en başka istense satın alıp alınmaması önemli değil elbette paylaşacağım.alavere işlerini sevmem.kakalama ticaret ahlakım yoktur.hiç olmamıştır.
sonra iletişime geçen biri yorumunuzda "hocamız" diye isimlendirmişsiniz direkt "Grup tarafımca alınmıştır , satıcı bekleniyor." diye yorum yapmış.
hiç birşey sormadan sual etmeden.
sonra pm den iban istemiş.ibanı göndermişim.sonra ticaret puanım senden çok önce sen devret demiş.eyvallah grubu devretmişim.
sonra geri dönüş yapıyor grup ölü kusura bakma falan filan.
mal ortada
isteyen alıııır
isteyen almaz!

herkese hayırlı işler.