BetaHouse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benden 2 yaş büyükmüşsünüz vauv benden daha zekisiniz o zaman, ben gidip bir köşede ağlayayım. Yaştan vurmaya çalışacak kadar çocuksunuz, bari benim okuduğum kitabın zekatı kadar kitap okumuşsunuzdur umarım da içim yanmaz bari. Elinin altında klavye olan ve google'a girmeyi beceren herkes bir şeyler biliyor zaten, gerçekten değerli vaktimi sizinle harcama gibi bir niyetim yok, az ötede milleti manipüle edin, Bilim insanları ne derse ona inanıyorum, cahillik sizler gibi kendi çapında komplo teorisi üretenler içindir, aşıya inanan cahil değildir ve aşıya inanan milyarlarca insan adına konuşmak bana düşmez ama ciddiye almadığım için cevap vermeye de gerek duymuyorum. 2 yaş büyüksünüz diye efeleniyorsunuz ya hani, bizden 40 yaş büyük Nobel ödüllü bilim insanları var hani, biraz onlara inanmayı deneyin, sizinle gerçekten sidik yarıştırmak gibi bir aşağılanma yaşayacağımı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.
Sidik Yarıştıran Sensin Kitap Okuma İşine Gelince Forumda Kitap Bölümü Var Oradaki Okuduğum Kitaplara Bakabilirsin Boş Laf Atma

Sen Aşıya İnanırsın Aşı Olunca Virüsün Gideceğine İnanırsın Ben İnanmam NOKTA...

...