Sabır konusuna kesinlikle katılıyorum, aynı şeyi Youtube hesabımda da yaşamıştım ama orada kendime umut bağlayacak şeyler bulabiliyordum. En basitinden Youtube'da pat diye seni, başka birisinin ana sayfasına atabiliyor, sağda solda izleyicinin gözüne sokabiliyor ama bu mantık bana Instagram'da pek geçerli gelmiyor, sonuçta hiç keşfete girmeyen birisinin, seni nasıl bulmasını bekleyebilirsin ki? Birde o birbirine yorum atan grupları ben de buldum hocam fakat çok itici gelmiyor mu? takip ettiğim sayfalar falan da var ama adamların yorumlarına bakıyorum, hep aynı tip sayfalar, çok klişe yorumlar atmışlar

o gruplara girmem şu an sizce mantıklı olur mu?
Çok teşekkür ederim, umarım
Hocam bu konuda size kesinlikle katılıyorum, bazı kategorilerde çok çok daha hızlı yükselebiliyorsunuz fakat biraz klişe olacak ama benim para kazanma gibi bir derdim yok, zevk aldığım için yapmak istiyorum. Zevk aldığım noktada şu, insanların paylaştığım şeyleri beğenmesi, altında yorumlaşması, özelden sorular sorması vs. gibi şeyler. Zamanında çok büyük dizi-film sayfalarında gönüllü olarak çalıştım ve beni tek uyardıkları nokta, özelden insanlarla çok fazla sohbet ediyor oluşumdu

Para kazanma amaçlı olsaydım sanırım araba veya motivasyon sayfası açardım, çok hızlı büyüyorlar şu zamanlarda. Çok teşekkür ederim değerli yorumun için
Hocam gerçekten kafamda bazı şeyleri uyandırdınız

yorumunuzu okuduktan sonra bi 15-20 saniye düz duvara bakıp, kafamda fikirler canlandırdım

çok teşekkür ederim.