sen istersen o siteye marsla ilgili birşey aç ne zaman aldıklarını anlamazsın bile netflix in marka tescili bırak nelerin teslini yapmıştır kim bilir. sen adamların ismi geçiyor 1 kere netflix ayrıca açık açık tr versiyonu gibi birşeyde ima etmişsin bu adamlar öyle 1-2 avukatla savunmuyorlar kendilerini
bu forum ne sahibinden domainleri ne haber sitesi domainlerinin gittiğine şahit oldu.
ha diyeceksin sen nerden biliyorsun ben cepanahtar.com a uygulama sitesi açtığım halde iş bankası ile davalık oldum adamlar domaini aldı

gerçi bilir kişi senin istediğin yada teklif ettikleri paradan daha aşaya kabul ediyor bu işleri
https://www.wipo.int/amc/en/domains/...2010-2210.html
Hocam bu işlerden anladıgınıza eminmisiniz öncelikle şunu söyleyim "öyle kendino 1 2 avukatla savunmuyorlar" avukat sayısı yargı önündeki durumu değiştirmez bu algıdan vazgeçin ayrıca ben 1 yıldır farkli farklı işlerde aktif kullandım bu domaini 5 dakikada alınabilecek domain neden 1 yılda alınmadı? Domain bu hocam herkes istediği isimi alabilir yanıltıci içerik yapma potansiyeli olan bir domain bu yüzden göze daha çok batar ama yargılanan site ismi değil içeriği olur konunun dışında cevap verecekler vermesin lütfen.