Demek istediğinizi çok iyi anladım ama ben hiç de öyle düşünmüyorum, öyle bir iyi niyet zaten yok. Kaldı ki kötü niyetli olarak bana iyilik etmiş olma ihtimali de pek yok çunki harçlık ile nereye kadar kenarda boş boş oturabilirim ki, yarın bir gün beklentiler yükselecek haliyle ve boş boş oturan adama o kadar harçlık kimse veremez. Ayrıca kenarda da oturmadım, bir beklentim de yoktu ama molada içilen çayın parasını ödetecek kadar da aç gözlü olup emek sömürüsü yapılması/yapılıyor olması çok kötü bir şey.

Bu hikayenin devamı da var. Üniversite'de Rixos'da çalıştım paramı alamadım Yat limanında Baba Nuri gemisinde turist fotoğrafçılığı yaptım paramın yarısını alamadım(fotoğraf başı 25₺ anlaşık 10₺ verdiler bende işi bıraktım), kampüste Terra Pizza'da çalıştım çok çalışıyorum diye göze batıp şef tarafından işten çıkarılmam sağlandı(az çalışanlar yerini alamaz zaten diye beni attırdı adam) paramı da alamayınca arkadaşları toplayıp yedik içtik hesap ödemedik en sonda atar yapan patron bey zarara girince "Hadi artık helalleşelim" diye konuşuyordu. 2. el bilgisayar parçası satan dükkanda çalıştım, Patron dolandırdı adamın dükkanının camını çerçevesini indirdim davalık oldu sonra şikayetini çekti...vs vs

Daniel1336 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dua etmen lazım o işverene öyleyse hocam. Eğer babası tanıdık falan diye az biraz harçlık verip kenarda boş oturtsalar şuan orada işbaşı yapıp hala aynı yerde çalışıyor olabilirdiniz 😇 Tebrikler, gençlere örnek olsun hikayeniz inşallah hocam.