Dostum,
Vergilerden haberin vardır sanırım? Ya da Paypal denilen dünyanın en güvenilir ödeme aracı. Kalkmış diyorsun adam akıllı ihracat yapabilen adam yok. Eee nasıl yapalım? Kendi insanından fahiş vergiler alarak insanları artık dar boğaza sokan devlet büyüklerine sitem etmeyelim de ne yapalım oturalım mı kös kös?
Kusura bakma kim başta ise yönetemiyorsa -ki bana göre yönetemiyor- durumu çözmek için daha çok dibe gidiyorsa her türlü de eleştiririm arkadaşım. Saygım sonsuz ama ben saygılıyım diye de benim tepeme çıkmayacak, cebimde ki üç beş kuruşuma göz dikmeyecek. Doğalgaz faturası ödedim 850 TL! elektrik ödedim 379 TL!
Siyasiye çekmeyin diyorsunuz ama başta kim varsa isterse desteklediğim kişiler olsun yapamıyorsa ben eleştiririm!
Size kimse eleştirmeyin demedi. Sen eleştiriyorsun ben neler neler yapıyorum. Eleştirmekle kalmıyorum merek etme sen. Ağır konuşmak istemiyorum.(yani partiler hakkında) hiç bir partiyi desteklemiyor gram da sevgi duymuyorum. Aralarında bu ülkeyi kalkınracak adam göremiyorum. O yüzden kendi önünüze bakmanızı tavsiye ediyorum. Kimseden umut beklemeden tam yol ileri. Ya batarsın ya çıkarsın.