2015 2016 inceleme sonucun da 1.5 milyon 2017 2018 incelemesi sonucu 1.5 milyon daha yazdılar 3 milyon kadar cezam var. İçinde bazı gecikme cezaları vs de yok. Vergi dairesine gidip adımı söyleyince direk tanıyorlar beni artık İlçem de vergi ceza rekortmeni benim sanırım.

2015 2016 cezalarının tamamı şuan mahkeme de 1 2 ay için sonuçlanır diye bekliyorum. Diğer 1.5 milyon için ay sonuna kadar dava hakkım var. Yine dava açacağım tümüne. Şahsen kendi incelemelerim de müfettişler olabildiğince cezaları şişirdiler. Yazılabilecek tüm cezaları fazla fazla yazdılar.

İnceleme de olan varsa incelemeye giren varsa profesyonel destek alın. İyi araştırın farklı kişilerden de destek alın. Giderler konusunda benim giderim yok faturam belgem yok gibi düşünüp %100 e varan karlar yazdırmayın. En kötü %50 için diretin. Gelir varsa gider de vardır. Giderler kayıtlı olmak zorunda değil. Önce müfettişi ikna edin giderler konusunda ikna olmuyorsa tutanağa giderlerinizi yazdırın. Siz ne beyan ederseniz yazmak zorunda mahkeme tarafında lehinize olur. Profesyonel destek ararken çakala çukala dikkat edin. Etraf kurtlar sofrası gibi , denize düşen yılana sarılır misali yüksek danışmanlık ücretleri talep ediliyor. Tutanak da kesin ifadeler kullanmayın. Net rakamlar ve net bilgiler vermeyin.