ykbweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neden gereksiz olsun dostum? Ticari kaygı gütmeden yazmana bak, seslendir Youtube'a at.
Ticari bir derdim yok, beklentim yok ve asla olmadı. Sanıyorum sadece bir ses sanatçısı söylesin istedim, o içimde kaldı hepsi o. Böyle bir şey para için yapılmaz, yaptığın için para eder belki ama İlhan Şeşen, Nazan Öncel, Sezen Aksu ve Şehrazat gibi büyük ustaların eserleri ancak para eder. Onun dışında içinden gelen bir duygudur, histir şiir zaten farkındayım. Ama bir süreden sonra kimsenin okumayacağına emin olduğun mektuplar yazmak gibi bir şey oluyor gibi geldi, sanırım son yazdığım şiir / söz kuzey güney dizisini izlerken o dizinin introsuna şarkı sözü yazmıştım, zaten onu bilgisayarda bulunca konu açmak aklıma geldi, onuda ekleyeyim anı olsun

ejder024 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şiir yazmak herkesin harcı değildir. Yazabilmek için farklı bir ruh hali lazım. Ben beğendim devam edin yazmaya bence. Bir yerlerde belki değerini anlayan çıkar ve hak ettiğiniz ilgiyi görürsünüz.
Teşekkür ediyorum güzel yorumunuz için. İlgi görmek istemiyorum aslında, hatta amatör biri söylesin adımı bile kullanmasın, sözlerin altına kendi adını yazsın umurumda bile değil. O zamanlar tek isteğim birinin söylemesiydi hepsi o.

yalinyalniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gidip de yurdumun şairleri köşesine yazmadığın sürece sorun yok
bu arada şiir insanın kendini ifade etme yollarından biridir, nasıl gereksiz olsun ki?
O köşe neydi yahu, bazen öyle saçma şeyler olurdu ki bu insanlar ile aynı ülkede mi nefes alıyoruz diye sorgulardık Gereksizlikten kasıt sadece kendin çalar kendin söylersin ya, kendin yaz kendin oku gibisinden demek istedim.