yalinyalniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence 3.
Windows kullanım bakımından kolaydır, Mac'e alışabilirseniz de bağımlılık olacaktır. M1 çipi işleri tamamen değiştiriyor, tavsiyem M1 8/8 olan modeli almanız.
3 Seçenek sanıyorum teşekkürler hocam

BYDRDRE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle aramıza hoş geldiniz Kesinlikle 2. seçeneği önerimim. MacBook Pro kullanıcısıyım. Zorluk yaşayacağınızı düşünmüyorum zaten internet çağındayız. Airler evet günlük kullanım için uygun fakat işi biraz ileri götürmek isterseniz aşırı ısınma ve cpu yeme sorunu var. Pro alın rahatınıza bakın derim fiyatı gayet makul geldi bana. Touch Bar vs. kullanışlı görünüşü güzel. Şimdiden hayırlısı olsun.
Hocam pro ile airin gözle görülür farkı nedir 17 yaşındayım sokağa çıkma yasağım var detaylı bir inceleme yapamıyorum malesef ki zorlu uzak biraz
Sizin için de bir sorun teşkil etmezse bilgisiyarınızın fotoğraflarını atmanız mümkün mü acaba Teşekkürler şimdiden

neleroluyo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
KESİNLİKLE 2020 M1 çipli değilse almayın. PT'deki bilgisayarlar 2019 model. Apple bir devrim yaptı. Ben de bilgisayarımı satıp (Mac Touchbar 2019 13") 2020 model alacağım. Bildiğin canavar 2020 model olan Macbook Pro.
Teşekkürler hocam 2020 model olan 3. linkteki AİR 2020 Pro için gerekli bütçe malesef oluşmayacak gibi Yılbaşı indirimi olur diye beklemedeyim

maxapp92 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Masaüstü windows, laptop macbook pro kullanıyorum. Ben de pro öneririm. Tasarım ve görsel işlerinizi de görecektir ileriye dönük olursa. Birkaç haftada alışırsınız her şeye, kısayollara vs bakın kullanım deneyiminizi epey arttırır.
Peki Kullandığınız macbook pro 2020'mi farklı bir yıl mı detay verebilir misiniz

Ecancan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer birden fazla bağlantılı proje ayağa kaldırıyor ve bir yandan da bir çok chrome sekmesi ile iş yapıyorsanız muhakkak ram minimum 16 gb olsun. Özellikle intellij idea firmasının idelerini kullanıyorsanız. Ayrıca ssd de 512 olursa ileride ah vah etmezsiniz
Hocam ilerleyen süreçte belki yükseltebilirim bütçem dahilinde bu kadar şuanda teşekkürler öneriniz için