Şükretmekle konunun ne alakası var? Evet bende şükrediyorum halime daha kötü olabilirdim bi evimiz var başımızı sokacak, arabamız telefonumuz her şeyimiz var sokakta yatan insanlar var bunları görünce şükrediyorum halime. Şükretmek kötü değildir, kötü olan şükretmenin arkasına sığınıp yapılan yanlışları onaylamak ve gizlemektir.
şükreden insan gelişmez. amerikadakiler şükretmiyor uzaya gidiyor. elon musk şükredip dünya yörüngesini geçip işi bıraksaydı kimse marsa gidemezdi bu da o hesap. sokaktaki adam neye şükür edicek? veya doğuştan engelli olanlar ne için şükür edecek? veya kör olanlar? bunun sonu var mı? biz insanız da onlar yapay üretim mi de biz şükredelim diye onlar eziyet çekiyor
taktik istiyorum, diyelim ki ben sakatım ( allah korusun umarım olmam) bana ne önerirsiniz ne yapmam lazım? kör olmadığıma şükür mü edeyim . peki körler ne yapsaydı zihinsel engelli olmadıklarına mı şükür etsinler? peki zihinsel engelliler ne yapsınlar? haa doğru onlar bedava cennete gidecekler neden şikayet etsinler ki şükür ederler.. keşke herkes zihinsel engelli doğsa.. ne güzel cennete gitmek.. kolayca