ALcOTrAS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Abonelik için çok teşekkür ederim.
.
Size şöyle açıklayım
Kanalınıza 1/2 dakikalık videolar var hepsi emek işi izledim bazılarını ve mesela bir kişinin 5-6 farklı videosu var toplamda zaten 10 dakikakıyı bulur bu videolar. Ancak şu anki videoların kısa oluşu insanların kanalınıza çabuk terketmesine yol açabilir.
Yapılan araştırmalara göre insanların youtube da bir şey izlemesi ve o kanalda kalmaları için izledikleri videoların minimum 7 dakika / maximum 20dakika olduğu şeklinde.
Bundan sonra şu şekilde yapabilirsiniz emin olun insanlar daha fazla kalır kanalınızda.
Eğer bilgisayarla youtubea yüklüyorsanız FİLMORA programını kullanıp 1 kişiye ait videoları tek tek atmak yerine FİLMORA programı ile birleştirip, 10 dakika lol bir video haline getirip o şekilde yüklerseniz youtubea. O zaman Kanalımız hep karışık olmaz hem de insanların bekleme süresini arttırırsınız.
Eğer bilgisayardan yapmayacaksanız, telefondan yapacaksanız INSHOT programı ile birleştirebilirsiniz. Bu programların kullanımı kolay ve yine youtube da var nasıl kullanılacağı.
Profosyonel videolar yapabiliyorum. After effect vb programları kullanıyorum. Tek sıkıntı video içeriği ve youtube hakkınad bilgim yok o yuzden nasıl bir yol izleyeceğim konusunda yada web sitelerine yaptıgımız gibi youtube iççinde seo yapmamız gerekir mi ? Teşekkür ederim değerli yorumunuz için