mrbold adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam eğer yanlış şekilde yazdıysam özür diliyorum. Amacım kesinlikle taraf tutmak vs. değil. Sadece onedio da görme fırsatım oldu 1999 fiyatlarını ve böyle bir şey yapmak istedim. Aynı zamanda 1999 depremi diyorsanız sadece 1999 da bu kadar kaynak bulabildiğim için bilgi açısından bu yılı yapmak istedim. Ve şu da var yazdıklarımın hepsinin doğru veriler olduğunu düşünüyorum. Şuan yaşam zor demiyorum yaşam zor olmasa burda ticaretle uğraşmak yerine geleceğimi şimdiden düzeltmek yerine gezip tozar aklıma gelebilcek herşeyi yapardım .
Yazdıklarıma tamamen zaman ayırıp okuduysan zaten tablonun pembe olmadığını görürsün hocam, onedio der başkası der biri çıkar Mercedes bizim der ama içi seni dışı beni yakar. Taraflı olduğunu düşünmek istemiyorum ama insanlar farklı algılayabilirler ayrıca taraf tutmak kötü bir şey değil, insanları manipüle etmediğin sürece. Makarna fiyatı gerçekten 2 liraya düzgün bir makarna bulunduğunu düşünmüyorum, gerisi doğrudur yanlıştır çok bir şey diyemeyeceğim 1999 da sadece 10 yaşındaydım hatırlamam olanaksız.