Evet, yurtdışına Facebook reklamı çıkan arkadaşlarım çok güzel bir dönüşüm aldıklarını belirtmişlerdi. Ben ise ilk etapta yurtiçi ile başlayıp, geliştirdikçe yurtdışına açılmayı planlıyorum. Yurtdışına satış yapmak baya meşakkatli gibi duruyor. Ve tabi ki reklamlarımızı hem Facebook hem Instagram üzerine açacağız.
Google Adwords kesinlikle denemek istiyorum ama tereddütlerim var sitem de çokça replika ürün de bulunuyor onaylanmaz, manuele takılır vs direk domaini banlatmaktan korkuyorum, baya yabancıyım Google Adwords'e ve inanın bu konuda kimden danışmanlık alacağıma da karar veremiyorum forumda bu işi yapan arkadaşların genelde şikayet konularını görüyorum bayağı ve soğuyorum.
" google reklamları ile facebook pixel de dataları toplayıp sonrasında bu dataları look a like ile farklı % ler ile ayrırarak facebook üzerinden görüntülecek yerlerde sadece instagram seçilip bu şekilde ilerleyenler çok iyi sonuçlar alabiliyor. " bu kısmı ise kafam almadı

açma şansınız varmı ?
Değerli yorumunuz için teşekkürler
Evet bunun için cloaker hizmeti kullanmanızı tavsiye ederim, bu arada google reklamlarında bende yeniyim. Şöyle Facebook reklamı tarafında dataların kaydedildiği facebook pixel dediğimiz bir yöntemi var. Facebook business manager üzerinden facebook pixeliniz ile sitenizi eşleştirerek bunun için wordpress de eklentiler var. Sonrasında sitenize giren sepete ekleme ya da satınalma vs gibi dataları kaydediyor. Bunun için belirlenen kriterler var yani aslında herkesin kendisine göre belirlediği.. Mesela 1 hafta ya da 1 ay içerisinde 200 satınalma gerçekleştirildi sen bu satınalma yapan kişilerin demografik vs gibi özelliklerine göre yeni bir kitle oluşturuyorsun daha sonrasında bu kitleyi % lik dilimlere bölüyorsun buna biz benzer kitle / topluluk yani look a like audience diye geçiyor ve bunlara özel reklam çıkıyorsunuz. Zaten facebook reklamlarından en iyi verimi look a like ve CBO stratejisi ile alabilirsin. Bu baya büyük bir konu ben çok kısa özet geçmeye çalıştım. Bunun için facebook cbo starteji ve look a like audience yi araştırmanızı tavsiye ederim. Yani datayı vs google ile toplayıp sonra facebook ile bu stratejileri uygulayan çok daha iyi verim alabiliyor, çevremde çok örneği var. Aynı taktiği tabiki direk facebook ile de uygulayabiliyorsunuz.