Merhabalar arkadaşlar yaptığım bazı yöntemler ile youtube da bazı yoğun olmayan aramalardaki anahtar kelimelerde ilk 3 de kalıcı olarak video kalmasını sağlayabiliyorum.
Bunla alakalı bir eğitim hazırladım son düzenlemeleri yapıyorum. Ne dersiniz sizinde yorumlarınızı almak istedim. Böyle bir eğitim olmalı mı? Çünkü yerel olarak istediğiniz her aramada bu şekilde 1. olabilirsiniz.
Bu konuda kimseye kendi kanalı ile alakalı bir çalışma yapmıyorum bilginiz olsun. Eğitim için düşündüğüm ücret 5000 tl Eğer bu yöntemi öğrenen kendisi çok güzel bir şekilde kullanırsa aylık daha da fazla kazanacaktır.
Eğitim almayı düşünen olursa ve deneme yapalım diyenler yazabilir.
Şuan birinci olan videolar (gizli pencereden baktım sonuçlara sizde bakabilirsiniz)
6 ay önce paylaştığım "seo ajansı" aramasındaki video
3 ay önce paylaştığım "en iyi canlı destek sistemi" aramasında 1. sırada "canlı destek sistemi" aramasında 3. sırada
Rusça Sağlık sektörü için paylaştığım video "Купить Справку 086 В Москве" aramasında 1. sırada
Aynı şekilde Rusça "Справка в Свободной Форме" 1. sırada
Bugün deneme yaparak yardım isteyen kurumsal bir firma için "protective coverall" (Koruyucu tulum) Aramasında şuan dünya da bu aramada 1. olarak çıkıyor videosuna bakabilirsiniz. Ayrıca "protective coveralls" ve "protective coverall suit" aramalarında da birinci çıkıyor bu şekillerde de çok arama oluyor bu konuda. Video bu bakabilirsiniz daha yeni paylaştım. https://www.youtube.com/watch?v=uU_2xy8edP4