Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Yalnız değilsin dostum.ayni sebepler den aynı şekilde evlenme. Direğinden döndüm.bende birebir aynı senin gibi düşünüyorum.
Çocuk.arabaya benzer . Senin maaşın kiraya elektrik su ya zor yeterken gidip.4000cc motorlu bir arabaya benzin yetiştirebilir misin ?. Yada 3 tane bu arabadan alır mısın ? Cocuda aynı bakamıyorsan bakamayacak san "Allah riskini verir " gibi saçma bir mantıkla çocuk yaparsan . Toplumun %70 i mutlusuz nesil olur . 1 çocuğa 500 TL Lik kaliteli ayakabi almak varken 4 çocuğa 125 TL Lik dandik ayakkabı alırsın .kimse kaliteli yaşayamaz . Hoş onu da alamıyor.millet açıkçası çocuğuma aileme bakamıyorum diyen hiç kimseye zerre acımıyorum . Şükür isim de durumumda bir nebze güzel buna rağmen bile cesaret edemiyorum evlenmeyi durumu iyi bir eş bulup.en azından dengeleri sağlamaya çalışıyorum . Mantık.bence.30.dan sonra..cok.guzel işliyor herkes 30.dan sonra. evlenmeli . Bu durum zenginlerin işine geliyor . Ne kadar bakamayacagin çocuk olursa işçi sınıfı çoğalır. Çalışmak.zorunda olduğun için de her zaman her şekilde sürülütlrsün kimse.bosuna ağlamasın . Suanki düşüncem kesinlikle çocuk istemiyorum. Kedim var ve yeterli bence. Dünyayı gezmek eşimle.yeni yerler keşfetmek gezmek dolu dolu 1 kerelik.dunyayi yaşamak istiyorum. Çocuk yapıp evde durup.onun için dünyayı harcamak bana salakça geliyor.. kisacasi bence parası olan çocuk yapmalı . Bir laf var ben mantıklı buluyorum .
Zengin parasıyla fakir karısıyla oynarmis ... Bence durumu özetliyor . Zengin herşeyden zevk alır fakir kadından başka birşeyi olmadığı için . Zevkin sonucu çocuk