öğeyi denetle ile olmuyor bu işler aslan parçası
okanozgun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu konunun benimle bir alakası yok, autovm için @vHost ben başından beri yaptığım işlemi söyledim zaten bence git konuyu baştan oku şikayetini baştan oku ordaki cevabıda baştan oku. @WHMCSTR ben gerekeni söylediğime inanıyorum daha fazla sizinle tartışmaya girmeyeceğim. Umarım olgunluk kazanırsınız. Benim nerede olup olmayacağıma siz karar veremezsiniz Şikayeti olan şikayet eder yönetim uygun gördüğünü yapar merak etmeyin. Tavuğunuza kışt dediğimiz yok serbest piyasa herkez kendi bilgisinden kazanç sağlıyor. Madem bukadar adalet arıyorsunuz WHMCS yazılımınız crackli kullanıyorsunuz gidip lisans alın önce

https://i.resimyukle.xyz/C5240z.png
https://i.hizliresim.com/L6CBUY.png

Ben kimseyi kollamıyorum bunu anla bence ben yaptığım işi açık açık belirtiyorum kimseden bir sakıncam yok OKAN ÖZKARABULUT kendiniz çok iyi hak adalet bilen biriymiş gibi lütfen insanları aşağılamaya kalkmayın! Sizinde geçmişinizi çok iyi biliyoruz, metin2 işi yaptığınız dönemlerde milletle nasıl oynadığınızı size destek olanlara neler yaptığınızı biliyoruz merak etmeyin. Neyse burası geçmiş/gelecek mevzusu tartışılacak yer değil. Gidip sorununuzu viphosting ile halledin bana yüklenmeyin. Benim tek suçum sevabımıda günahımıda sizler gibi gizlememektir. Kimseden birşey saklamak zorunda değilim yaşam felsefem bu şekilde zorunuza gidiyorsa kusura bakmayın. İnsanları yargılamak bana düşmüyor sizede düşmüyor.

Keşke herkez en azından benim sergilediğim kadar DÜRÜST olmayı başarabilse, sorsan herkez adaletli davranıyor hiç crack yazılım ***** sistem kullanmıyor herşeyin parasını ödüyor. Sorsan WHMCS ***** kullanan yok, Cpanel crack kullanan yok bu liste uzar gider en iyisi herkez kendi vicdanını bir yoklasın.

Bir büyüğümün söylediği gibi "Sonuçta siz silah tüccarısınız, silahı alan adam hayat da kurtarabilir, adam da öldürebilir bu sizi ilgilendirmez. Siz işinizi yaparsınız paranızı alırsınız insanların bunu anlamaması üzücü"