Toplanmış buraya boş yapan tayfa. İYİ DİNLEYİN HERŞEYİ ANLATAYIM.

Babam öğretmen. Annem ise ev hanımı. Annem'in beyninde ur var. Behçet hastası aynı zamanda kendisi. Behçet hastalığını bilen bilir, bitirelimiyor asla. Sadece yavaşlatılabiliyor. Babam bir yandan annemin hastalığına bir yanda iki evladının üniversite masraflarını tek maaşıyla ödemeye çalışan bir memur. Evimiz kira. Yıllar yılı annemin hastalığından ötürü babam birikim yapamamış. Velhasılıkelam durum halen böyle.

KYK kredisi almamızın sebebi babamızın bize haliyle çok destek çıkamayışındandı. En yakın arkadaşım bir esnaf çocuğu ve ailesinin Kayseri'de şehir merkezinde lüks bir sitede harika bir evi var. Şehir merkezinde meydan'a çok yakın bir yerde 10 numara beş dükkanları aynı zamanda. Çocuk yıllarca özel okullarda okudu. 2 yazlıkları vs. herşeyleri var. Allah daha çok versin. BABASI KENDİ SİGORTASINI ASGARİ ÜCRETTEN YATIRDIĞI İÇİN ARKADAŞIM KYK'dan BURS ALABİLDİ. Memur çocuğu olduğumuz için bize burs çıkmıyor.

Şimdi burdan zattirik zuttirik ötüp duran KLAVYE KAHRAMANLARINA bir çift sözüm var. Boş yapmayın arkadaşlar. Biz bu borcu ödüyoruz. Hükümetimiz YANDAŞLARININ MİLYONLARCA BORCUNU TEK KALEMDE SİLERKEN BEN MEMUR ÇOCUĞU olarak bu borcu ödüyorum halen. Burada adalet ya da eşitlik varsa farketmiyor her ikisi de benim için aynı, ben her ikisinin de içine tüküreyim. Benim durumum istisna bir durum değil. Size bu ve bunun gibi onlarca örnek gösterebilirim.

Şimdi boş boş konuşan arkadaşlara söylüyorum. Biz ödüyoruz bari bırakın bizden sonrakilere en azından faiz indirimi yapsınlar. Bu kadar bencil olmayın, boş yapmayın. Allah kimseyi çaresizlikle sınamasın.