Bu konunun benimle bir alakası yok, autovm için
@vHost ben başından beri yaptığım işlemi söyledim zaten bence git konuyu baştan oku şikayetini baştan oku ordaki cevabıda baştan oku. @WHMCSTR ben gerekeni söylediğime inanıyorum daha fazla sizinle tartışmaya girmeyeceğim. Umarım olgunluk kazanırsınız. Benim nerede olup olmayacağıma siz karar veremezsiniz Şikayeti olan şikayet eder yönetim uygun gördüğünü yapar merak etmeyin. Tavuğunuza kışt dediğimiz yok serbest piyasa herkez kendi bilgisinden kazanç sağlıyor.
Madem bukadar adalet arıyorsunuz WHMCS yazılımınız crackli kullanıyorsunuz gidip lisans alın önce
https://i.resimyukle.xyz/C5240z.png
Ben kimseyi kollamıyorum bunu anla bence ben yaptığım işi açık açık belirtiyorum kimseden bir sakıncam yok OKAN ÖZKARABULUT kendiniz çok iyi hak adalet bilen biriymiş gibi lütfen insanları aşağılamaya kalkmayın! Sizinde geçmişinizi çok iyi biliyoruz, metin2 işi yaptığınız dönemlerde milletle nasıl oynadığınızı size destek olanlara neler yaptığınızı biliyoruz merak etmeyin. Neyse burası geçmiş/gelecek mevzusu tartışılacak yer değil. Gidip sorununuzu viphosting ile halledin bana yüklenmeyin. Benim tek suçum sevabımıda günahımıda sizler gibi gizlememektir. Kimseden birşey saklamak zorunda değilim yaşam felsefem bu şekilde zorunuza gidiyorsa kusura bakmayın. İnsanları yargılamak bana düşmüyor sizede düşmüyor.
Keşke herkez en azından benim sergilediğim kadar DÜRÜST olmayı başarabilse, sorsan herkez adaletli davranıyor hiç crack yazılım ***** sistem kullanmıyor herşeyin parasını ödüyor. Sorsan WHMCS ***** kullanan yok, Cpanel crack kullanan yok bu liste uzar gider en iyisi herkez kendi vicdanını bir yoklasın.
Bir büyüğümün söylediği gibi "Sonuçta siz silah tüccarısınız, silahı alan adam hayat da kurtarabilir, adam da öldürebilir bu sizi ilgilendirmez. Siz işinizi yaparsınız paranızı alırsınız insanların bunu anlamaması üzücü"
Komik bir arkadaşsın. Farkındayım. Geçmiş ile alakalı sorun hiç bir zaman olmadı. İlgili oyun domainlerini kontrol edersen hangi siteye yönlendiğini göreceksin. Demekki bir problem yokmuş ki o domainler halen yönleniyor bana. Bahsi geçen yıllar önceki oyun sektöründe tanıtım olarak kullandığım forumda halen yetki sahibiyim. Şimdi bir önceki mesajında şöyle söylemiştin , beynin gelişmesi , evet bu konuyu tekrar yineliyorum. Kişisel gelişim kitapları okuyarak gelişmelisin. İlgili foruma gir ve ismimi tekrar sorgula. Şunu öncelikle unutma bizim sektörde herkesi memnun edemezsin. Ve her isteyenede istediği desteği vermezsin. Bizdeki hizmet nedir ? sunucu. sunucuyu veririz sunucu ile alakalı sorun var ise çözümlenir. Kişisel istekleri bu forumdaki veya diğer forumdaki hiç bir firma yapmak zorunda değildir ki kişisel işleri yaptığımızı bilen bu forumdada diğer forumlardada bir çok müşterimiz var. Burdan sana neden bunları yazıyorum ? gelişi güzel boş konuşma diye. Mesele zaten geçmiş vs vs değil. Geçmişi saklayıp tatava yapan insanlardan hiç bir zaman olmadım. Geçmiş durum zaten seni ilgilendiren kısımda değil.
Adalet dağıtıcı değilim. Öyle olduğumuda söylemedim. Aşağılama konusuna gelince. Evet sen ve senin gibi emek hırsızlarını aşağılamak hoşuma gidiyor. Yalan yok. Benim para verip aldığım veya yaptırdığım işleri sen ve senin gibi hırsızların çaldığını görünce yalan yok aşağılıyorum.
Lisanslarım hakkında şüphen mi var ? whmcs , kontrol paneli veya kullandığım modüller ? şüphesi olan var ise faturalarını önlerine bırakabilirim. whmcs lisansım dahil diğer firmalar gibi crackli proxy döndürme lisanslar değildir. Orjinal ömürlük lisanstır. Takılma bu konuya sen.
Kimin ne kullandığı ne ettiği umrumda değil. Kim ne yaparsa yapsın kendisini bağlar. Burdaki durum şu , beni bağlayan bir durumda senin olayda görünüyor olman. Para verdirdiğim bana ait olan bir temayı sende görmem.
Yazılım olsun tema olsun modül olsun fark etmez , bu forumda kendini kanıtlamış veya kanıtlamamış whmcs sektöründe kim iş yapıyorsa mutlaka bir hizmet almışımdır. Hepsine ödeme yaparak almışımdır.
Senin o dosyaları paylaştığında autovm yazılımı almamıştım. Senin gibi wa-rezci veya hırsız olsaydım gidip o yazılımı o adamdan ödeme yaparak yine almazdım. Şimdi sadece sana tavsiyem şu , azıcık kenarda utan ve yorumlarını öyle yap. Bazı şeyleri yazıyor olman sana taviz gösterileceği anlamına gelmiyor. Bizim burdaki konumuz kimlerin wa-rez yazılım kullandığı veya kullanmadığı durum değil. Benim burdaki konum , senin o adamla iş birliği halinde olma şüpesi ve bana ait olan bir temanın kullanılmasıdır.