profweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Size bi sorum var, buraya 14 yildir uye iseniz 14 yildir internet ile ic icesiniz. Peki internete harcadiginiz zamana degdi mi yoksa degmez mi diyorsunuz. Sadece kendi acinizdan cevaplarsaniz sevinirim. Iyi forumlar.
Yani bu soruya nasıl yanıt verilir bilmiyorum.
Normalde bir işi olan insanların yandan internet üzerinden de para kazanırım amacıyla r10'a girmesi çok yaygın.
Buna karşılık tek işi internet üzerinden para kazanmak olan bir grup var.
Ben de bu ikinci gruptayım,yaklaşık 16 senedir internet üzerinden para kazanıyorum.Kısacası bizim sektörümüz bu.
Bu sebeple bilgisayar başında geçirdiğim zamanı "internete zaman harcamak" şeklinde yorumlayamam.Bunun yerine "çalıştık" demek daha doğru olur.

Creep adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@CaLViN; aynı zamanda whmdestek forumunun kurucularından biridir. Eskiler bilir, hosting sektörüyle ilgilenenlerin bir dönem yolunun mutlaka düştüğü bir yerdi. Biraz koptun sanırım bu alandan?

Evet doğru hatırlıyorsun.
Eski rumuzu HostBank idi. Hostbank24.net adresinden hizmet verdiğim bir hosting firmam vardı.Buradan birçok arkadaşım hatırlayacaktır.
WHMDestek forumlarında da çok uzun yıllar cPanel konusunda ücretsiz destek verdik.
Hosting firmamı devrettikten sonra zamanla cPanel konusunda da destek ihtiyacı azalınca o forumdan da uzaklaşmış oldum.
Hala kendi sistemlerimizi yönetmeye devam ediyorum ama dışarıya hizmet vermediğim için sektörden kısmen uzağım.