Ben Üniversiteye başladığımda param yurt da vs zor yetiyordu ama tasarım üzerine okuduğum için 5 bin tl civarı paraya ihtiyacım vardı bende kyk kredi aldım. 5 bin ile bilgisayarı aldı 2 bin ile de zor zamanımda yurt parasını vs ödedim ve iptal ettim. sonra tasarım işleri vs yaptım şimdi borcumun kapatacak param var şükür. okulda kyk ile eve çıkanda gördüm, ay sonunu getiremeyip ek işte çalışanda, her akşam mekanlara gidip alkol vs içende ama kimseye ne kızdım ne de bir şey söyledim bu ülkede çünkü ne yaparsanız suçtur. köpek gibi çalışsanız'da gençliğinizi yaşasanız da eleştirilirsiniz. bu ülkede sadece belli kalıplara göre yaşamanız gerekir gece hayatına gidersiniz dışarıdan p.çe bak derler köpek gibi çalışırsınız iş bulamazsınız iş beğenmiyor derler. hep bir şey derler. o yüzden çok takmayacaksınız insanların ne dediğini.. ve borcunuzu da bir şekilde ödeyeceksiniz çünkü adı üstünde borç. devlet silsin vs gibi saçmalıklara hiç girmiyorum devlet suriyelilere milyarlar akıtmakla yada cengiz holdingin vergilerini silmekle yada başka ülkelere yardım etmekle meşgul malesef..