Tsubaki adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam hackney tarafından uzak durmanı tavsiye ederim. Öğrenciler için en iyi konaklama yerleri hammersmith, roehampton civarları. Hem kira açısından hem de merkeze yakınlık açısından. Bu arada zamanında Tottenham altyapısnda top koşturmuşluğum bile vardır Tadını çıkarın, Londra çok güzel bir şehir, maddi açıdan problem olmaz ise seversiniz. Türklerle çok takılmayın ama yine de çevreniz olsun, çünkü olmadık yerde güzel iş fırsatları genellikle Türkler aracılığı ile ayağınıza gelir. .
KaRa_MaSkE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hackney Türklerin ve siyahilerin yoğun olarak yaşadığı bir yer. Bende orada uzun süre yaşadım. Şimdiye kadar başıma bir şey gelmedi. Her zaman gece saatlere kadar tek gezdim.
İkinizide alıntıladım kusra bakmayın vaktinizi alıyorum ama facebooktan tanıştığım bir arkadaş Harıngeye . Woodgreen holburi Etmınton bu 3 bölgeyi önerdi buraları hakkında bilginiz var mı?

DarksPrince adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Black friday indiriminde olmak mantıklı o zaman? Hangi sitelerden indirim kovalayabilirim?

Ben 4 haftalık düşünüyorum. Hem tatil, hem yoğun konuşma hemde önemli olabilecek alanlara yoğunlaşmak için.
Dostum ben Avustralya dil okullarını araştırırken tüm Türkiye'de ki yurt dışı danışman firmalarının insta sayfalarını takip edip, hepsiyle teker teker görüştüm. Sosyal medyadan indirim geleceğini düşündüğüm için orda gördüm uygun fiyatı. Sanada önerim takip etmek