AvrupaGelinlik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba AdWords’ü yalayıp yutmuş olan pek saygıdeğer arkadaşlarım.
Sanki bu ekran görüntüsünde bana “arama ağı iş ortaklarına reklam göstertme, sadece benimle devam et” diyor.
Google’ın gizliden ettiği bu teklifi nasıl kabul edip iş ortaklarını aradan çıkarabilirim?

Reklamlarım Avrupa’da yayınlandığı için tbm yüksek çıkıyor. Nereden tasarruf etsek kardır

Öyle birşey demiyor. Senin reklamların benim arama ağı ortaklarımda daha fazla tıklama alıyor, sen gel en iyisi kampanya optimizasyonlarını bir kontrol et, optimizasyonlarında bir eksiğin var mı? Kampanya kısmında açık arttırma bölümünde rakiplerine göre nasıl bir sıralama almışsın istersen bir göz at, düşük bir sıralama almışsan ben yapay zeka olarak ilgili ortaklıklarda (örnek adsense sahibi alakalı sitelerde) sana para kazandırmak için devam edeyim, diyor.

Google :

Alıntı
Reklam ve ücretsiz ürün listelemesi göstermek için Google ile iş ortaklığı yapan Arama Ağı siteleridir. Arama Ağı iş ortakları, Google Arama Ağı reklamlarının ve listelemelerinin kapsamını, YouTube ve diğer Google sitelerinin yanı sıra Google'a ait olmayan yüzlerce web sitesi dahil olacak şekilde genişletir.