Yani dedikleri açıkçası şuydu 10 bin lira fatura kesen var dedi. Kazancı 10k tutsak ayda 3500 lira ortalama gideriniz var dediler, biz biliyoruz genelde bu rakam çıkıyor dediler. Araç yaşına iş ilanında vardı en az 10 yaş mı 5 yaş mı ne istiyordu ama oraya gidince yaşı takmıyoruz ama öyle bitik arabayla da gelmeyin dedi. Araç kesinlikle ticari olacak öyle hususi binek arabayı kabul etmediler. Kaplama yapılıyor denmişti sitesinde yapılmıyormuş. Koltuklu da olabilirmiş yani doblo aldık mesela öyle arkası kapalı olacak diye zorunlulukları yok normal doblolardan da alıp koltukları yatırıp kullanabilirsiniz dediler. SRC ve Psikoteknik istiyorlar birde. Ben çalışmadım ama bana anlatılanlar bunlardı, sizin dediğinizde çok haklı herşey pahalı ülkede ne kalıyor net olarak bilmiyorum.
Arkadaşım bu işi yapıyor şuan K belgesi SRC , psikoteknik istiyorlar malesef masraflar sanılandan hesaplanandan biraz yüksek oluyor. Bu işi yapacak olanlar otursun iyice hesaplasın kitaplasın şahsi düşüncem sigortalı fabrikada çalışmak daha mantıklı