Ben HepsiEkspress ile görüşmüştüm İzmir'de. Panelvan araçla giriyorsun şahıs şirketi kuruyorsun, arabanın tüm masrafları sana ait, sigortan bağkurun sana ait vergin sana ait. Sabah 7'de orada oluyorsun deponun orada 9'a kadar herkes aracına alıyor kargoları. Belli bölgelere ayırıyorlar neresi boştaysa arasından seçiyorsun. Kargo başına 3 lira veriyor. Yakıt falanda sana ait. Bugün fatura kestin diyelim parası diğer ay aynı tarihte hesabına yatıyor. 140 tane kargo dağıtan var dedi bize en fazla o şekilde dağıtım yaparsan 7-8k ölüsü bırakıyormuş. Ben ramazan ayıydı gidemedim sonrasında gittim görüşmeye ama Konak kalmıştı orayıda istemedik açıkçası. Yani baya yorucu iş gibi ama kazançları iyi gibi duruyor. Mesela 9'da başladın 15:00 da veya daha erken bitirdin o gün bitiyor işin eve gidiyorsun. Pazar günleri tatildi sadece. Yanında resmi bir şekilde eleman çalıştırmana izin vermiyor yani bir eleman alayım 2 kişi olalım onada sigorta yapayım dersen izin vermiyor. Hee birde K belgesi var araca alınıyor bunuda alıyorsun 4k fiyatıydı sanırım. Senden başka sadece birinci derece akraban sürebiliyor aracı yani kardeşin annen baban sen gitmediğin gün senin yerine çalışabilir.