Cihan_Tavli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İçene de kimse laf söylememiş karıyla kızla dolaşana da neyin savunuculuğu bu? Alınan para adı üstünde kredi ve bunu alanlar ödemek ZORUNDA. @beachturk; ağzına sağlık hocam güzel konuya değinmişsiniz.
Bu arada bira içmesine karışamayız doğru ama elinde birayla benim kutsal değerlerime kafası ayık bile değilken dil uzatamaz kimse. Şehit kelimesini ağzına almadan önce o ağzını bi temizleyecek önce.
ne alaka ya???? içki pis bir şey mi? içecek işte, kola gibi sadece farkı içinde alkol var. sana göre günah diye şehit adı ağzına alınmıyor mu? belki o insanlara göre günah değil belki o insanlar hristiyan? gidip sordunuz mu teker teker onlara. amerikanların da şehitleri oluyor rusyalıların da oluyor yani onlar gidip içki içiyorlar diye şehitlerini anmıyorlar mı? neymiş içki içerken şehit denmezmiş niye denmesin? kural mı bu. o askerler din için değil vatan için şehit oldular ayrıca. bizim ülkemizde de içki içmek serbest. yani içki içerken istediklerini söyleyebilirler.
mekanları da cennet olsun askerlerimizin.