Ciddi bir proje olarak düşünebilir.
Teşvik etmek amacıyla mevcut marka ve firmalarla karşılıklı yapılacak anlaşmalarla dönüşümlü reklamlar ile desteklenebilir. Örneğin A markası reklamında, memnun müşterilerimizi görmek için bu siteyi inceleyin tarzında tanıtımı yapılır. Aynı şekilde bu sitede, A markasının tanıtımını yaparak kendi reklamını yapar. Her markaya da bu sitede yer verilmemesi elit marka ve firma imajı taşıması sağlanabilir.

Ekstra olarak, marka ve/veya firmalardan alınacak sponsorluklarla memnuniyetini belirten müşterilere, sonraki alışverişlerinde indirim kodu verilebilir, bu müşterilere sosyal medya hesaplarından memnuniyetlerine yer verilerek müşterilerin mutlu olması hedeflenebilir.

Tabi bu proje çok ciddi yatırım ve anlaşmalar gerektirir. Bu tarz projeye de bu domain ne kadar gider, oturup enine boyuna düşünmek lazım. Sonuçta ciddi yatırım gerektiren bir proje. Böylesi bir çalışmaya girecek babayiğit var mı? Sanmıyorum Ama doğru adımlarla köşelik olabilecek proje