yunnux adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dil okuluna kaydolduktan sonra vize veriyorlarmı?
yada vizealmak için başka şartlar varmı?
Vizeyi dil okulu veya benim anlaşıcağım yurtdışı danışman firması veremez hocam.
Ben Türkiye'de ki Yurt Dışı danışman firmasıyla görüşüyorum. Onlar anlaşmalı olduğu okullara benim adıma başvuru yapıyor. Sonra okulun kabul belgesiyle 6 aylık öğrenci vizesi başvurusu yapıyoruz. Bu vize başvurusu red veya onay 2 ihtimal var. Umarım red almam, çünkü Londra'yı görmek İngiltere'yi gezmek çok istiyorum.

tahaege adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar ben ST. Giles'a gittim londrada 45 gün kadar konaklama olarak bir tanıdığın yanında kaldım fakat şu noktalar önemli.
1) Londradaki en pahalı şeyler konaklama ve ulaşım.
2) Oxford street merkezde sayılır o nedenle oralarda konaklamayı tercih etmeni önermem 2-3. bölgelere bakabilirsin.
3) Londra güzel bir şehir 6 ay kalmaktan zevk alacağına eminim.

Sorun varsa spesifik yanıtlıyabilirim.
Sence hocam single room-twin room mu tercih etmeliyim? Yoksa orda hostel-yurt tarzı seçeneklerde var onları mı?
Bende sizin gibi düşünüyorum bu arada Oxford street çok merkezmiş, o çevreden uzakta trenle gelebileceğim bölgelere bakacağımn 2. ve 3. bölge önerinizi araştıracağım.
Acaba o Oxford street ve çevresinde türk iş yerleri var mı? İlk gittiğimde direk yalnızlık çekmeyim gidip sohbet edebileceğim cafe-restaurant vbz yerler olsun istiyorumda

yunnux adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
inşallah kabul olur da gidersiniz.
bende avrupaya çıkma yolları aramaktayım eyro kazanmak lazım.
İrlanda 6 aylık dil okulları çalışma hakkı veriyor. Orayı araştırmanızı öneririm. Yine yukarda belirttiğim şartlarda vize başvurusu yapacaksınız. İrlanda için ülke kapılarını covid19 sebebiyle aç kapa yapıyor onları iyi takip edin gerçekten gitmek isterseniz.

KaRa_MaSkE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Londra'da dil okullarıyla çalışan Türk bir firma var. Kaplan dil okulları diye. Londra'da çok fazla Türk var.
Hocam yurtdışı danışman şirketleri çok fazla var. Kaplan uluslarası çok fazla ülkede okulu olan bir kurum ama fiyatlarıda normal okullara göre yüksek, Bournameth'de Kaplan Dil Okulu 3600 Sterlin, benim okulumun 3,6 katı fiyata sahip. O yüzden Kaplan'ı tercih etmeyeceğim. Londra'yı da çok merak etmekteyim...