Merhabalar herkese,
Daha öncesinde yaptığım planlar tutmadı 6 aydır Avustralya kapılarını dil okulu öğrencilerine açmadı. Böylece korona ölüm sayısını 0'a vaka sayısınıda 10 altına çekti. Bende planlarımda Avustralya kapı açana kadar değişiklik yapmaya karar verdim, Türkiye'de daha önce İngilizce kursuna gittim. Şimdi ki planım Londra'da 6 aylık Dil okuluna gitmek..
Güzel bir maliyet hesaplaması yaptım, Black Friday indiriminde olan bir okul ve yoğun olmayan bir ders saati yakaladım.(Öğleden sonra)
Benimle gelmek isteyen bir Üniversite arkadaşım vardı Avustralya'yı beraber bekliyorduk, İngiltere için kararsız şuan vazgeçti gibi.
Bende yola tek başıma koyulmayı planlıyorum. Yılbaşı tatili sebebiyle konsolosluk tatile giriyormuş Ocak ayında en erken Londra'da olacağım.
Benim sizlere sormak istediğim çok büyük bir para olmasada benim için maddi değeri olan bir birikimimden bir miktar feda edeceğim.
Eğer aramızda Londra'da daha önce bulunmuş arkadaşlar var ise tecrübe ve deneyimlerini dinlemek isterim.
Ayrıca bir kaç sorum da var.
Okulumun adresi : 55-59 Oxford St, Soho, London W1D 2EQ, Birleşik Krallık. Bu çevre nasıl acaba bu çevrede konaklamayı nasıl sağlamalıyım sizce? Single Room mu? Yurt-Hostel mi daha uygun fiyatlı bir tercih olur.
Okulumun adı UK College.
O çevrede acaba Türk iş yerleri var mıdır gidip bir şeyler yiyebileceğim veya market alışverişi yapabileceğim..
dil okulu maaliyeti ne kadar?