ArMa_07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Covid19 aşısı hakkında pek konuşmayacağım. Son zamanlarda çok kızdığım bir konuya değinmek istiyorum. Isim vermek istemiyorum ama sosyal medyada kendisi bir b.. sanan bazı kişiler " bebeklerinize hiç bir aşıyı(Hepatit,verem,kızamık,tetanoz vs) vurdurmayın" diye insanları yanlış yönlendiriyorlar.

Yukarıdaki konu hakkında herkesin görüşünü almak isterim. Bebeğine aşı yaptırmayan var mı gercekten aramızda?

Bitkisel ürün satıp ticari gelir elde etmek adına insanlara "covid ilacını sakın kullanmayın , virüs değil ilaç ölduruyor." şeklinde tavsiye veriliyor.

Ben bunlarla mücadele edilmesi taraftarıyım.
benim iki kardeşimin 5+4 çocukları var. ikisi de ilk iki çocuklarına tüm aşıları vurdurdu. sonradan birisi kalan üç çocuğına diğeri de kalan 2 çocuğuna 2 aşı hariç başka aşı vurdurmadı. hiç bir hastalık yok. yakında bebeğim olacak yana yakıla bu konuyu araştırıyorm. araştırdıkça çok şeyler öğreniyor insan. doğar doğmaz daha anne sütü emmeden topuktan kan alınıyormuş k vitamini ölçmeden vuruluyormuş çok zararlıymış diyenler çocuğum şu aşılardan sonra böyle oldu diyenler, otizmi aşılara bağlayanlar hiç de azımsanmayacak kadar çok. şuan sonuç olarak ne yapacağımızı bilemez vaziyetteyiz.

@BetaHouse; kısaca ölenleri covid değil tedavi öldürüyor, tedavinin, hastanenin olmadığı ülkelerde normalin dışında hiç ölüm yok olsa aşıyı bize dayatan üst akıl bak xxx fakir ülkede insanlar çok ölüyor diye bize gösterirlerdi diyor konu komşu.

mesela aşılanıyorum diyen bir doktorun videosu dolşıyor sosyal medyada ucunda iğne yok insan şaşırıyor.

ayrıca anaakım medya dışında çok şeyler var biraz araştırın derinleri. dipleri. ingilterede ya da avrupanın çeşitli ülkelerinde çok doktor karşı çıkıyor bu işlere ve çoğu bir şekilde susturuluyor diyorlar.