Çin malı huawei kullanınca sorun yok, ama aşıya gelince ööö
Alman malı vw araba kullanınca sorun yok, ama aşıya gelince ööö
aynı şey mi?
düz insanlar hiç bir beis görmüyor aşıda kötülük olacağı ihtimalini bile vermiyorlar. düz insan : tv izler ana tvleri izler aykırı kanallara bakmaz bile ahabaerde showhaberde trthaberde ne varsa onu izler sabah kalkar akşam yatar ateisttir niye ateistliği seçtiğini , dindarsa niye ibadet ettiğini sorgulamaz. bunlar showhaberdeki spiker ne derse onu yaparlar.
bir de paranoyaklar var komplocular onlar da çeşit çeşit ben mesela bir çeşit olarak sakıncalı görüyorum aşıyı bu hastalığı çıkış şeklini devletlerin hastalık karşısındaki tutumunu . mesela bize hastalığın aniden gelişini bunlara bir yerden eöir geliyor emre uymak zorunda kalıyorlar gibi geliyor. mesela ingiltere sürü sürü derlerken bir gecede sistemi komple değiştirdiler. ne diye sormayın uzun uzun anlatamayacağım. sadece ülkemiz olarak düşünmeyin diğer ülkelerde de ipuçları var görebilenlere. ve eski videolar. ve ırk dil din ayırt etmeden ana akım medyanın nasıl da elbirliğiyle birşeyleri beyinlere sokma çabaları falan bence çok sakıncalı görünüyor. ama yine de ben biraz kaderciyim. Eğer Allah varsa kimse ondan üstündeğildir. her zaman söylerim fetö öyle bir çöreklenmişti ki bu ülkenin başına devletin tüm damarlarına öyle bir sızmıştı ki en kominist en devletçi en chp bile olsa iktidarda onu Cumhurbaşkanımız SAyın Tayyip Erdoğan gibi söküp atamazdı. Tayyip ERdoğan ı o şartlara hazırlayan neydi? kader. son olarak
https://www.hdfilmcehennemi.net/tenet-hd-film-izle/ vaktiniz varsa izleyin.