Başka sorun yaşayan olursa diye ekran görüntüleri ile destek ekibine sormayı buradan paylaşayım.
1. ADIM : https://www.facebook.com/business/help/ linkine tıklıyoruz ve alttaki ekran ile karşılaşıyoruz. Açılan sayfanında alt kısmında "Sorularınızın cevaplarını bulun veya destek ekibiyle iletişime geçin - Başlayın" butonu var burayı tıklıyoruz.
2. ADIM : Karşımıza gelen ekranda "İlke ve Hesap Güvenliği" seçeneği olacak; burayı tıklıyoruz.
3. ADIM : Yine karşımıza gelecek olan ekranın alt kısmından "Bir temsilciyle görüşün" seçeneğini tıklıyoruz.
(Eğer bu başlık sizde aktif değilse; karşımıza gelen ekranda "Reklam hesabım kapatıldı" başlığından devam ediyoruz.)
4. ADIM : Karşımıza aşağıdaki gibi bir form çıkacak. Gerekli yerlerin tamamını dolduruyoruz.
5. ADIM :Son olarak formun en altına gelip "Sohbet Başlat" seçeneğini tıklayıp yetkili ile görüşüp derdimizi anlatıyoruz. Genellikle bir kural ihlali yapılmamış ise aynı gün içerisinde sorun haloluyor. Yetkili kişi sizin adınıza sorunla ilgili ticket açıyor ve mailinize rapor olarak son durumu bildiriyor. Bende yaklaşık 20 dakikada sorun çözüldü hesabınız aktif diye mail gelmişti. Umarım yardımcı olabilmişimdir.