ErrN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kapatıp açsın
Teşekkürler, sabaha kadar bekle olmadıysa kapat aç yap dedim.
civilengineer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bana cok oldu, power tusundan kapattim tekrar actim sorun yasamadim
usengel77 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
windows abi uyarmış zaten kapatmayın diye ama olan olmuş açlışta F8 e bassın ard arda güvenli mod ile sistem geri yükleme yapsın

güvenlid modda bilgisayar açma diye videolara bakabilirsiniz.
Teşekkürler, sabaha kadar bekle olmadıysa kapat aç yap dedim. Dediğiniz şeyi de denemesini söyleyeceğim.
Bezos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2013 de başıma geldi güncelleme uzun sürünce kapatmıştım böyle takılmıştı. Uzun bir süre düzelmedi 5-6 saat bir ara kapattım açtım şans eseri mi bilmem açıldı. Kendi kendine düzelmişti yani.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Kapatmasın.Güncelleme geldiği zaman Pc yi 1 gün kapatmadığım oluyor.Şu an kapattığı için sistemi eski haline yüklüyor.Noktalar dönüyorsa sorun yok.Bekleyin.

İyi çalışmalar.
Teşekkürler, sabaha kadar bekle olmadıysa kapat aç yap dedim. Dönüyor noktalar.
wisex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 defa hard power yapıp kapatın açılış ekranındayken başlangıç kurtarma menüsünü açın Gelişmiş seçeneklerden güncelleştirmeleri kaldır seçeneğini bulun ve uygulayın düzelir
Teşekkürler, sabaha kadar bekle olmadıysa kapat aç yap dedim. Dediğinizi dikkate alacağız teşekkürler.
KORGENERAL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Windows Update yapmış makine özelliklerine göre yükleme süresi değişebiliyor 8 saatte yükleyen makine gördüm. Ya bekleyeceksiniz veya genellikle makinede sistem dosyalarını tam aktaramadığı için şayet kapatıp acmıssanız temiz bir format atmanız gerek. Ayrıca sürekli çalısan diski kapatıp actığınızda da mekanik bir disk kullanıyor iseniz mekanik diske zarar verme olasılığınız bir hayli yüksek.
Teşekkürler, sabaha kadar bekle olmadıysa kapat aç yap dedim. Bilgiler için teşekkürler.