Teşekkür Ederim Hocam Sanada Geçmiş Olsun.
Hayatımda Hiç Kahve İçmedim İçmeyi de Düşünmüyorum.
Çayı Açık İçiyorum Onuda Azalttım. Bol Bol Süt ve Ayran ile Besleniyorum.
Kendime Telkinlerde Bulunuyorum İnşallah Bende Yeneceğim.
Paxera 15 Kullandığımdan Beri Atak Geçirmedim Ama Soğuk Algınlığından Herhalde Baş Ağrım Oluyor. Bir de Dengemi Kaybedecek Gibi Oluyorum Ama Kaybetmiyorum.
Önceye Göre 3-4 Gündür İyiyim Allaha Şükür.
Bu Durumu Allah Kimselere Vermesin.
....
Hocam 7 yildir panik ve anksiyeteyle savasiyorum sana onerebilicegim tek sey boyle hayatini kisitlama mesela cayi azalt kahve azalt yapma daha kotu ve daha cok korkuyorsun
ben 2 yil oncesine kadar kahve icemiyordum korkumdan sanki kalbim durucak falan kahveyi hepten azalltim 7 yil oncesi kahve tiryakisiydim gunde 10 tane iciyiordum sonra panik olurum falan azaltim ama daha cok zararini gordum cunku surekli kahve icersem soyle olur enerji icersem boyle olur onu yapma bunu yapma bence kotu ben suan allaha cok sukur iyiim ama hic artik oyle kisitlamalar yapmiyorum gunde 3 kahve falan takmamaya bak eski anilarini dusun eskiden nasilsan oyle davran..
ben onceleri daha kotuydum bu yil temmuzda oglum dunyaya geldi

bebek gercekten stresini ve panigini aliyor allah yardimcin olsun cok pis bi durum allah kimsenin basina vermesin ben yanliz kaldigimda cok atak geciriyorum ama ustesine gitmen lazim ben mesela yanliz araba surerken surekli ataklar yasiyorum ama alistik alismalisin baska yapacak bisey yok kendi duygularini kendini yonetmen lazim duygularin seni yonetmesine izin verme neyden korkuyorsan onun ustune git cok zor biliyorum cunku kendim yasiyorum ayni duygulari ama eger kendini kisitlarsan onu yapmiyim bunu yapmiyim cok daha kotu olursun keske suan ki mantigim 7 yil once ilk panik atak gecirdigim donemlerde olsaydi belkide tumunu yenmistim
kendini kisitlama onceden ne yapiyorsan onu yapmaya devam et en iyi ilac budur
makedonyali turk oldugum icin turkcemde biraz sorun olabilir kusuruma bakma allah sifa versin