Hizmet aldığımız yer paylaşımlı hosting .İstenlen (Opcache ) fonksiyonlar diğer websiteleri için güvenlik açığı oluşturabilecek fonksiyonlar deniyor. Anlaşamıyoruz. Bu konuda paylaşımsız hosting hizmeti veren firma bunun önlemini alır herhalde diye düşünüyorum.
Bu yüzden Paylaşımsız hosting arıyoruz. phpfusion ve drupal gibi hazır portallar kurmayı düşünüyoruz.Opcache kurabileceğimiz yazılımlara müsait olmalı. Varmı böyle bir hosting firması.
Merhaba , ihtiyacınız olan hizmet VDS servisidir. Anahtar teslim bir şekilde kısıtlamalar olmadan site barındırmaya hazır halde tarafınıza teslim edebiliriz.
Aşağıdaki bırakacağımız link üzerinden yüksek performans elde edebileceğiniz,yeni nesil E5 işlemcili vds paketlerimizi inceleyebilirsiniz. Ücretsiz full sürüm plesk panel ile beraber kuruldukdan sonra gerekli optimizasyonlar yapılarak tarafınıza anahtar teslim bir şekilde teslim edilecektir.
https://www.r10.net/vps-hosting/2139...-lokasyon.html
Canlı destek üzerinden merak ettikleriniz var ise,bağlantı kurarak sorabilir,bilgi alabilirsiniz.
Saygılarımızla,
Verigom Bilişim Teknolojileri