Forumda bir şey yasaksa o yasağa uyulacak...
Biz enayiyiz o zaman satmıyoruz?
Bizde para kazanalım her gelen geçen çocuğa 3 kuruşa satalım, bir düzgün ticaret yapabileceğimiz burası kaldı burasını da maf etmelerine izin mi vermeli miyim sence?
Konu açma sebebim ise k adını bilmemem, k adını bilsem direk buna ait bir konu var oraya yazardım.
Çok saçma bir üslup tarzınız var. 100 TL'ye ticari itibarınızı satacak kadar paraya ihtiyacınız var ise, durmayın satın. R10'da davet ettiğiniz üyeye referans oluyorsunuz nitekim.
Beni ne kadar tanıyorsunuz, ne kadar diyaloğumuz oldu da "senli-benli" dille benimle konuşmayı uygun buluyorsunuz mesela?

"
bir düzgün ticaret yapabileceğimiz burası kaldı" cümlenize aynen katılıyorum.
Ancak gördüğüm kadarıyla 8-9 ay önce Pandemi daha yeni yeni yayılırken, üyelik alımlarında yeterli hassasiyet gösterilmemiş gibi.
Ülkenin tamamı tarafından tanınan bazıları gibi, toplumda bazılarıda hiç eleştiri kaldıramaz olmuş.
İletişimin temel unsuru, yapıcı eleştiridir. Size naçizane önerim, eleştiri ile muhatap olduğunuz zaman daha sakin, ılımlı ve mantıklı yaklaşmanızdır.
Sevgiler,