ayhanteke07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tbm ortalaması belki çok değişmez ama genel olarak demek istediğim oradaki tbm oranlarına göre niche sektöre girmemek tek bir kelime üzerine değilde ana kelimenin alt kelimelerine yoğunlaşmak daha önemli, ana kelime 8-20 arası bir tbm gösterir belki ama bunun alt kelimesinde çıkacak farklı bir reklam çok çok daha yüksek bir tbm verebilir, niche sektörde yüksek tbm isteniliyorsa en önemlisi içeriği kaliteli tutmak ve ziyaretçiyi o içeriği okuduktan sonra başka bir sayfaya geçmesini sağlamak rtb mantığında ihale artması sayfa gecişi ile oluyor kendi reklamıma 10k yakın tıklama yapıp tüm ziyaretçi davranışlarını test etmiştim tbmyi etkileyen çok çok farklı faktörler var
haklısınız hocam, ilk mesajımda zaten tek başına kelimeye bakmak yerine alt kelimeleri ile birlikte değerlendirmek gerekir demiştim ben de, bu konuda hemfikiriz. Tam aksine alt kelimeler çok çok da düşük olabiliyor, o da işin ayrı boyutu. Tecrübelerinizi paylaştıgınız için de ayrıca teşekkür ederim.

Kendi reklamınıza o kadar tıklamayı nasıl yaptınız hocam, manuel olarak IP değiştirip bununla uğraşmak epey azim ve zaman ister.