webtasarimda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu şerefsizler şöyle bir yol sergiliyor " BU MESAJIMI BEĞENİN YUKARI ÇIKSIN "

1- Fatura kesinlikle olmuyor, fatura olmadan kesinlikle ürünü kabul etmeyin. Geri iade şansınız yok.

2- Fatura yok ama yine ürünü almak istiyorsunuz kargo paketinin üzerinde gözüken gönderici ad soyad adres ve telefonlarının eksiksiz olduğundan emin olun. Ş**sizler aracı kargoları kullanıyorlar. Ne isim ne cisim belli olmuyor. Aracı kargolama firması bilgileri vermiyor iletmiyor. Ancak savcılığa dolandırıldığınıza dair şikayette bulanabilirsiniz. 50 - 100 lira için de kimse uğraşmıyor.

3- Gönderici bilgileri net belli olmadığı için, fatura kesmediğine dair şikayette de bulunamıyorsunuz bu sefer.

"Böyle bir durumda kendim kaldım tüketici mahkemesine gittim ve kesinlikle yardımcı olunmayacağı belirtildi. Kendim de e ticaret ve instagramdan ürün sattığım için karşı tarafa bela oldum. bu işlerden anladığım için az gözünü korkuttum paramı aldım."

ad soyad adres var telefon yok hocam aras ile geldi şimdi bu arkadaşı fatura vermediğinden vergi dairesine hem de + tüketici hakem heyetine şikayet etsem olur mu ? adalet sarayının orda oturuyorum savcılığa gidip ordan da şikayetçi olabilirim