Merhaba;
Talep ettiğiniz sistemi daha önce asp.net MVC ile hazırlamıştım içeriği;
1-) Etkinlik Oluşturma (farklı mekanlar veya saatler için Seans Ekleme, seçilen mekana ait Koltuk Fiyatlandırma veya Bölge Fiyatlandırma ve oluşturulan her fiyat için dahil hizmetler açıklaması ekleme)
2-) Satış Noktası Oluşturma
3-) Mekan Oluşturma (her mekan için ayrı kroki oluşturulur.)
4-) Organizatör Oluşturma (organizatörlerin oluşturduğu etkinlikler admin onaylamadan satışa çıkamaz)
5-) Ekip Oluşturma (her etkinlik için bilet kontrol ekipleri oluştur.)
6-) Bilet Satış Ekranı (müşterinin satın aldığı bilet PDF olarak, belirttiği mail adresine gönderilir.)
7-) Ekip Kontrol (müşteriye gönderilen bilet üzerindeki QR code kontrol edilir ve notlar düşülür.) (Bilet İptal, Bilet Onay, Bilet Sabihibi Gelmedi)
8-) Detaylı Satış Listesi (admin tüm satışları görür, organizatörler ve satış noktaları ise sadece kendilerine ait olanı görür)
9-) Satış Raporlama (admin tüm satışları görür, organizatörler ve satış noktaları ise sadece kendilerine ait olanı görür)