Şuanda güncelleme var hocam boşa uğraşıp ne zamanını harca ne elindeki hesapları
bence büyük yanılgı bu kadar büyük firmalar 1 dolarının bile hesabını tutuyordur ki geçen aylarda yapılan bir güncelleme sonrası 10 reklamın 4ü öğrenme aşamasını geçemiyor diye açıklama yaptılar. Sürekli önlem alıyorlar sonuçta bu açıkları görmese bu kadar sık güncellemezler.
Açıyorum sorun yok diyenler olucaktır inanma

Genel bir sorun mevcut
Hocam bu haberi nereden takip ediyorsunuz acaba
Evet bugün ciddi bir güncelleme var tek duamız 150 TL metodunun kapatılmaması.
Sabahtan beri bizde 20 tane face duman ettik genel bir sorun hiç stoğunuza yazık etmeyin.
150'nin kapanacağı felan yok. 1 Dolar 8 TL. Paramız değersiz umurlarında bile değil. Avrupa ülkelerindeki insanlar 25$ limiti çay kahve parası diye harcıyor. 150 TL = 19 dolar

Umurlarında bile değil bunlar.
Zaten kullandığımız hesaplar spamlı hesaplar, 150 harcar ama verimi 25 30 TL anca. Yani Facebookun işine geliyor bunlar, kafaya takmayın koskoca mark gerizekalı değil.
Hocam faturalandırma kapatamaz çünkü şöyle düşünün sizden sürekli 1 TL 1- TL mi ödeme kesecek o zaman reklam ödeme çekip hızını kaybeder sürekli erişim beklenir ve dakika başı o kadar kişiden ödeme çekemez faturalandırma patlamaz
sorun düzelmiş gibi sanki sizdede öyle mi ?
Arkadaşlar,
aylardır 60-150 tl reklam kasıyordum fakat ne olduysa bugün sabah 7,97 TL'lik provizyon ödemesi sonrası reklam yayınlamam gerektiği ile ilgili bir uyarı aldım.
Umarım geçici bir sorundur.
arkadaşlar ben biraz önce 2 tane 150 aldım bir problem görünmüyor. Reklamım da aktif
+1 ödeyerek reklam yaparken 200 lira harcamayı geceden sabaha 12 kere çekince kartım bloke olmuş reklamım devam etmemişti
yeni denedim yok arkadaşlar düzelme reklam hesabı kısıtlanıp kapanıyor. daha once reklam acılmamış ana hesapada denedim malesef daha yok duzelme bende
çok mantıklı, bu sisteme geçebilirler
Arkadaşlar,
Az önce instagram ve Facebook için güncelleme e-maili geldi incelemekte fayda var.
Sorun düzeldimi sizlerde?