bLaxiSS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
SırdaşPsiko...... hem kulağa yabancı gelmez hem marka olmanızın önünü açar hemde güven duygusu verir..
Boşverin milleti siz böyle dikkat çeken kelimeler kullanın ki Kliniğinize Tabela astırdığınızda bakan bir daha baksın..

ek not: Bu hayatta olmasını istediğimiz en yakınımız dostumuz sırdaşımız olun gardaşım başkalarına anlatacaksanız bende size anlatmam ama sırdaşım olursanız anlatırım
Öneriniz için çok teşekkür ederim üstadım. Gerçekten mneriniz samimi ve içten görünüyor. Dikkate alacağım. Danışanımız değil sırdaşımızsınız güzel bir slogan da olur

InternettinHoca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Psikolog kliniği olmaz hocam. Klinik psikologu olabilir en fazla...

Kulkanginiz yakladimdan bir terim tercih edebilirsiniz..

Örneğin, vatoliş için; Anlam Psikolojik Danışma
Üstadım teşekkür ederim öneriniz için.
Skeptical adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de böyle düşüyorum. Kurumsal olmak sempatik olmanın önüne geçmemeli.

Ben olsam Psikofis gibi bir isim düşünebilirdim ancak klinik hizmeti veren bir yer için ofis kelimesini bağdaştırmak ne kadar doğru olur onu bilemiyorum. En iyisi siz kliniği açınca haber verin de ilk hastanız ben olayım. Bu tür konularda böyle saçma şeyler düşünmekten kurtulmuş olurum. Ya da sizi de delirtirim.
Üstadım önerin için çok teşekkür ederim. Bu şekilde bakınca sempatikliğin her zaman kazanacağını öngörebiliyorum. Bu nedenle öneriniz doğrultusunda isimlere yönelmek en doğrusu olacak. Nişanlıma açacağız kliniği, bayanlar yönünden baktığımızda biraz havalı olsun diye düşünceleri var. Olaylara duygusal yaklaşmaktan kaynaklı bir durum heralde