Güzel domainler var. Bir kaç tanesini kestirdim gözüme. Alırım inşallah.
Emeğine sağlık
Umarım işinize yarar domainler vardır. hala eskisi gibi ise sistem saat 9 dan sonra pusuya yatmanızı öneririm
Çok teşekkürler, eline sağlık.
Senin nezdinde insanlara faydalı şeyleri, onca emek harcayıp ücretsiz sunan tüm arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum.
@Daniel1336; arada tekliyor ama güzel bir sitesi var, her gün girip bakarım. (Eklenmeyen günleri görünce üzülüyorum ama.) Keza
@Burakaltinkaya; hocamın sitesi de her gün günceldir, o da çok emek sarf ediyor.
Arada baktığım ama şu an aklıma gelmeyen başka arkadaşlarda var, hepinize teşekkürler arkadaşlar.
Teşekkürler hocam bunları duymak açıkcası beni mutlu ediyor. ufakda olsa faydam dokunuyorsa bu beni mutlu eder.
@Daniel1336; arkadaşın sitesini bende çokca takip ediyorum. Kendisini diğer webmaster sitesinde görmüştüm daha önce, sitesinde paylaştığı domainler gerçekten zaman zaman işime yaramıştı. Domain sektörü her ne kadar ölmeye başlasa da zamanında bu işi severek yapıyordum. fakat hem vakit hemde nakit problemlerinden dolayı maalesef ara vermek zorunda kaldım. yine en kötü ihtimal ayda bir yapabilirsem gönderi paylaşmaya çalışacağım