CND adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bundan daha boş bir yorum okumadım son zamanlarda şu forumda.

Ne depremmiş...

Söyleyeyim ben sana ne depremmiş,

Bak bu 99 depremi,

Bu adamlar her gün ekranlara çıkıp boşuna söylemiyor büyük bir deprem bekliyoruz diye.

Niye diyor biliyor musun?

Daha 1 ay önce olan İzmir depremini bile, depreme yakalananlar dışında herkes unuttuğu için söylüyorlar. Üzerinden 1 ay geçti, ben sıcak evimde otururken şu an konteynırda yaşamaya çalışan insanlar için söylüyorlar. Ben de yakalandım depreme, bugün de hissettim ama 1 haftadır sanki hiç deprem olmamış gibi yaşıyorum, unutuyoruz, rahata alışkınız.

Deprem çantası hazırlayan herkes çoktan çantasını boşalttı, unuttu gitti. Bunları unutmayalım diye söylüyorlar.
offff ne dolu konuşmuşsun sen öyle kendine Duyar Timi Başkanı maşallah, 99 Depreminden girmiş İzmir Depreminden çıkmış. Bir de unutmayalım diye hatırlatıyorlar demiş Aynen hatırlatmak için her ay minimum 2 haberde "Böyük Istanbul Depremi" konuşuluyor. Aynen Kendine profesör abiler, ablalar biraz daha erken haber verememiş İzmir Depremi'ni. Yoksa biliyorlarmış, beklentileri varmiş yani ama hangi gün olacağını bilmiyormuşmuş Maxigeyikteki konulardan daha komiksin dostum böyle devam et, bir ışık var sende