Webkurum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her bankada free card lar var hocam. Bunlardan alırsanız aidat ödemezsiniz fakat standart kartta bulunan bazı kampanya ve özelliklerden yararlanamazsınız.
Bankacılıkta ürün ürün kategorize edilir. Örneğin siz 2000 TL'lik kredi çektiyseniz faizsiz ve masrafsız dendiyse hiçbir ödeme alamazlar. Fakat kredi kartını teslim aldıysanız tabiki ücret alabilirler. Arayıp konuşup iptal etmenizi öneririm ihtiyacınız yoksa.
Hocam aslında tam olarak kredi çekmedim. Mobil uygulamada kampanyalar bölümünde 2000 TL faizsiz masrafsız kredi yazıyordu. Katıl dedim daha sonra kredi kartı başvurusu olarak sayılıyormuş bu katıl butonu. Her neyse tamam dedim baktım bugün gelecek kredi kartının limiti 1900 olarak gözüküyor. Yani 2000 TL Kredi de kullanmayacağım doğal olarak. Ona da tamam dedim gelecek olan kredi kartını araştırırken internette 103 TL aidatı olduğu yazıyor. Yani 2 Bin TL faizsiz masrafsız kredi biraz sözde kalmış gibi oldu.

Kartım şuan basım aşamasında gözüküyor. Mobil uygulamadan Kart iptal seçeneğini seçtim. Kartınız kullanıma kapatılmıştır dendi ama bakalım umarım kartı göndermezler.