Merhaba arkadaşlar daha öncede birkaç konu açmıştım annem ile ilgili malesef bulunduğumuz bölgedeki doktorlar tanı koymadı yada ilgilenmek istemediler. Bizde Rahmetli ananemin doktoruna "Sebahattin kaymakoglu" na gittik dün. Annemin şikayeti karnı şişti ortalama 4-5 ay gibi bir sürede ve 115 kilodan 150 kilolara kadar çıktı. buradaki doktorlar hep kilodan diyor ama artık yatarak uyuyamaz hale geldi. işte bu sebahhatin hocaya gittik oda çapa tıp fakültesi iç hastalıklar bölümüne yatış için bize sıra verdi 1 hafta içinde arıyacaklar fakat ben istanbula hayatımda en fazla 4-5 kere gitmişimdir oda eş dost akraba. Hastaneye bir şekilde gidicez lakin bu hastane ücretlimidir bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.
Aynı zamanda sonrası için ulaşım Çorlu'dan Çapa fakültesine nasıl giderim bilgisi olan varsa sevinrim. Teyzem 10 sene önce ananemi götürdüğünü biliyorum o bana burdan trenle gidip ordanda travmaya binip zaten önünde indiriyor dedi ama 10 yıl geçti üstünden şuan nasıl gidilir nasıl dönülür hiç bilgim yok. şimdiden teşekkürler.
(Ücret konusuna gelicek olursak şikayetvar.com da gördüm ameliyat ücretlerinden bahsetmiş bazı kişiler o yüzden soruyorum)
Not:Babam emekli annem onun üstünde SGK lı